Kirjamyynti

Tapahtumapäivänä on mahdollista tehdä kutkuttavia löytöjä kiinnostavilta paikallisilta kustantajilta ja myyjiltä. Kirja- ja lehtimyynnistä vastaavat ainakin:

Turun Kirjakahvila

Kirjakahvilan valikoimassa on suomalaisten ja ulkomaisten pienkustantamojen kirjallisuutta, omakustannezinejä ja radikaalikustantamojen helmiä. Divarihyllyn valikoima on hyvä ja hinnat välillä 50snt – 3e.

Fabriikki Kustannus

Osuuskunta Fabriikki8:n perustama kustantamo julkaisee pienkustantamon notkeudella vuosittain neljä kiinnostavaa laatuteosta, joista et muuten kuulisi.

Omituiset opukset

Antikvariaatti Omituiset Opukset on kauno- ja tietokirjallisuuteen erikoistunut antikvaarinen kirjakauppa Turun Puutorilla, 200 metriä Kauppatorilta. Erikoisaloja ovat käännöskirjallisuus, kulttuurihistoria, taidekirjallisuus sekä humanistiset tieteet.

Kollektiivi Kolera

Kolera on anarkistinen vaihtoehtoisen kirjallisuuden kollektiivi, joka painaa, sitoo, kirjoittaa, kustantaa ja levittää kokeellista ja poliittista kirjallisuutta.

Turun Museokeskus

Museokeskus julkaisee vuosittain noin viisi nimekettä; joukossa on korkeatasoista tutkimusta ja kiinnostavia yleistajuisia teoksia. Kirja irti! -päivään myyntiin tuodaan varastojen aarteita ja myyntivalikoimista poistuvia alekirjoja.

-Kammio ry

Kammio ry on opiskelijayhdistys, joka saattaa yhteen luovan kirjoittamisen opiskelijat ja kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet. Kammio ry:n julkaisuja ovat verkkolehti Ote ja tänä vuonna 10-vuotisjuhliaan viettävä opiskelijoiden teksteistä toimitettu antologia.

Tulva

Tulva on poliittinen, herkkä ja terävä feministinen aikakauslehti, joka käsittelee yhteiskunnallisia ilmiöitä, politiikkaa, kulttuuria ja viihdettä. Ilmestyy neljästi vuodessa. Julkaisija Naisasialiitto Unioni ry.

QFemZine distro

QFemZine – Queeriä ja Feminismiä/QFemZine – Queer and Feminism tekee intersektionaalista queerfeminismiä, jossa keskiössä ovat yhtä lailla eläinten oikeudet. QFemZine on Turussa 2013 perustettu projekti, jonka toimintaan kuuluu paperizinen lisäksi muun muassa Kuukauden Blogiteksti -sarja.

facebook.com/qfemzineqfemzine.blogspot.fi

Varsinais-Suomen Virokeskus

Mukana myös kirjanvaihtopöytä! Pöytä starttaa Kirjakahvilan kokoamalla muutaman kymmenen kirjan alustalla. Tuo oma kirjasi kiertoon ja nappaa mukaasi uutta luettavaa.