Kirja irti?

KIRJA IRTI! on uudenlainen kirjallisuustapahtuma ja pienfestivaali.

Tapahtuman taustalla ovat Osuuskunta Turun Kirjakahvila, Kirjan talo ry sekä Turun yliopiston luovan kirjoittamisen ainejärjestö Kammio ry ja yleisen kirjallisuustieteen ainejärjestö Prometheus ry. Kirja irti! sijoittuu Turun historialliseen keskustaan, Vanhan Suurtorin Brinkkalan sisäpihaan sekä Kirjakahvilaan.

Kirja irti! on kirjallisuustapahtuma ja pienfestivaali. Kirjallisuustapahtuman ominaisuudessa se esittelee pieniä kustantamoja ja erikoiskustantamoja, kirjallisen kentän yhdistystoimintaa, kirjoittamiseen tukevia verkostoja ja palveluja sekä lukuharrastusta. Lisäksi ohjelmistoon lukeutuu erilaisia keveitä luentoja ja seminaariohjelmaa sekä workshoppeja. Pienfestivaalina tapahtuma tarjoaa monenlaista ohjelmaa aina runoudesta musiikkiin ja muuhun esittävään taiteeseen. Kirjallisuus on ohjelmistossakin pääosassa, muttei sulje muunlaisia esityksiä pois.

Festivaali otti ensiaskeleensa toukokuussa 2011 ja jatkaa uteliain askelin kohti tulevaisuutta. Järjestyksessään kuudes Kirja irti! tapahtuu 22.5.2016, tervetuloa mukaan!