Kirja irti! -klubi V-S Runoviikolla 11.11.2014

Kirja irti! -festivaali on mukana Varsinais-Suomen Runoviikolla:

Pöytälaatikkorunospektaakkeli, runoa ja hyvää musiikkia! Klubi Kirjakahvilassa klo 19.00

Esiintymässä performanssitaiteilija Toivo Tonta, Nollapiste-kollektiivi, anonyymit pöytälaatikkorunoilijat ja laulaja-lauluntekijä Kaappo Savi.

Toivo Tonta on DIY-taiteilija, joka Runoklubilla yhdistää osallistavan performanssin ja runonlausunnan yhteislaulutuokioksi.

Nollapiste-kollektiivi on viiden jyväskyläläislähtöisen tanssijan muodostama kollektiivi, joka toteuttaa erilaisia nykytanssiteoksia sekä työpajoja. http://www.nollapiste-kollektiivi.blogspot.fi/
Kaappo Savi esittää unenomaista folk-proge-pop-soul-grunge-rock-keijukaiskansanmusiikkiaan ihminen ja kitara -pohjalta. Toissakeväänä Kaapolle kasvoi siivet, minkä jälkeen hän on musiikin tekemisen ohella keskittynyt lentämisen opetteluun. http://kaappo.bandcamp.com/

Anonyymi pöytälaatikkorunoilija voi olla kuka tahansa. Jätä oma(t) runosi Kirjakahvilan pöytälaatikkoon ti 4.11. mennessä, saat kuulla miltä runosi kuulostavat lausuttuna eikä kenenkään tarvitse tietää että ne ovat juuri sinun! Runot voi kirjoittaa kotona valmiiksi omille papereille, mutta yllättäviä inspiraatioita varten Kirjiksessä on tällaisia lappuja valmiina.

Tapahtuman Facebook-event, tervetuloa!

Mainokset